S1 S2 S3 S4 A1 B1 B2 C1 C2 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 F4 F5

Toppers F1 zetten zegereeks voort

Sat 14 Apr, 22:29

Door: Johan

Na het 9 - 2 verlies in de eerste competitiewedstrijd viel er tegen Roden F1 nog iets recht te zetten. Het begin van de wedstrijd ging gelijk op. Er waren over en weer kansen, maar toch was het Roden dat de kansen wist om te zetten in doelpunten. Na 10 minuten keek ONR tegen een 2 - 0 achterstand aan. Daarna echter ging de ONR machine goed draaien. Sven wist na een goede actie de 2 -1 te scoren, waarna Martijn met een prachtig doelpunt de ruststand op 2 - 2 bepaalde. Na de rust was ONR helemaal los. Het derde doelpunt van ONR was een hoogstandje. Na een perfecte combinatie tussen Tommy en Rik kon Sven de bal in een leeg doel schieten. Roden wist nog wel terug te komen tot 3 -3 maar daarna maakte Tommy op schitterende wijze de 4 - 3 en tot slot was het Martijn die de 5 - 3 aantekende. Na de zeer goede wedstrijd tegen de Held, was ook deze wedstrijd weer van hoog niveau. Compliment voor alle spelers, als we zo door gaan, kunnen we nog hoog eindigen.